Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ETSO Yönetim Kurulu Başkanı Lütfü Yücelik; "Harekat, bölgeye huzur ve istikrar getirecek"

        (Fotoğraflı)

        ERZURUM (İHA) - Erzurum Ticaret ve Sanayi Odası (ETSO) Yönetim Kurulu Başkanı Lütfü Yücelik, Türk Silahlı Kuvvetleri'nin, Suriye'nin kuzeyindeki Afrin bölgesine yönelik başlattığı harekatı en başından beri desteklediklerini ifade ederek, harekatın bölgeye huzur, güven ve istikrar getireceğini vurguladı.

        Harekatın tamamen bölgedeki terör oluşumlarının yok edilmesine yönelik olduğunun altını çizen ETSO Yönetim Kurulu Başkanı Yücelik, uluslararası kamuoyunun Türkiye'nin bu meşru müdafaasına destek vermekten başka bir seçeneği olmadığını belirterek, "Tarihi boyunca, zulmün ve zalimin karşısında, haklının ve mazlumun yanında olan Türk Milleti'nin asil evlatları, bugün de aynı sorumluluk bilinci ve kararlılıkla tarihte yerini alacak bu önemli harekatı başlatmıştır. İnşallah en kısa zamanda hiçbir vatan evladının burnu dahi kanamadan, hem ülkemiz için, hem de bölgede hayatları altüst olmuş masum insanlar için hayırlı sonuçlara ulaşılacak ve huzurumuzu bozan terör örgütlerinin beli kırılacaktır. Allah, Mehmetçiğimizin daima yar ve yardımcısı olsun" dedi.

        Türk Milleti'nin birlik ve beraberlikle her şeyin üstesinden gelecek güce sahip olduğunu ifade eden Başkan Yücelik, başta Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere hükümetin ve Türk Silahlı Kuvvetleri'nin kararlı tutumu, ana muhalefet ve sivil toplum kuruluşları başta olmak üzere toplumun büyük kesiminin desteği ile sürdürülen Afrin harekatını iş dünyasının da sonuna kadar desteklediğini ve harekatın sonuçlarının ileriki dönemde güven ve istikrar anlamında ekonomiye de olumlu etkileri olacağına inandıklarını dile getirdi.

        (ERZ-AT-Y)

        22.01.2018 15:56:20 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Erzurum haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Erzurum Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler