Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Aynı kavşakta bir haftada ikinci kaza

        (Fotoğraflı - Görüntülü)

        Bahattin Yolaçan

        ŞANLIURFA (İHA) - Şanlıurfa'nın Siverek ilçesi Fırat mahallesinde bulunan ve sık sık kazaların yaşandığı kavşakta, bir haftada ikinci kaza meydana geldi.

        Kaza Fırat Mahallesi, Fırat camisi kavşağında meydana geldi. Alınan bilgilere göre; R.İ yönetimindeki 63 N 1019 otomobil Fırat camisi kavşağında, S.Ö yönetimindeki 63 EL 334 Plakalı kamyona yandan çarptı. Çarpmanın etkisiyle, kamyon yan yatarken, büyük hasar gören otomobil yolun kenarına savruldu. Kazada şans eseri ölen veya yaralanan olmazken, araçlarda büyük hasar meydana geldi.

        Bir hafta içerisinde ikinci kaza

        Kazayı görüp olay yerine gelen vatandaşlar ise kavşakta önlem alınmasını istedi. Kavşakta sık sık kazalar yaşandığını belirten vatandaşlar, "Bu kavşakta bir hafta içerisinde ikinci kaza yaşandı. Birilerinin ölmesi mi gerekiyor. Önlem alınması için ölüm mü yaşansın" diyerek tepki gösterdiler.

        Kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı.

        (BY-SD-Y)

        22.01.2018 16:43:16 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Şanlıurfa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Şanlıurfa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler