Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Tatvan Kaymakamlığından "dolandırıcılık" uyarısı

        (Fotoğraflı)

        Hakan Okay

        BİTLİS (İHA) - Bitlis'in Tatvan Kaymakamlığı, Kaymakam Mehmet Ali Özkan ve kaymakamlık ismi kullanılarak yapılan dolandırıcılık girişimlerine karşı uyarılarda bulundu.

        Tatvan Kaymakamlığından yapılan yazılı açıklamada, son günlerde bazı şahısların ilçedeki iş adamlarını, esnafları ve kurumları Tatvan Kaymakamlığı ya da Kaymakam Mehmet Ali Özkan adına aradığını söyleyerek para yardımı talebinde bulunarak, dolandırıcılık yapmaya çalıştıkları tespit edildiği belirtildi. Açıklamada, "Vatandaşlarımızın bir mağduriyet yaşamamaları için kendilerini para veya yardım talebiyle arayan kişilere itibar etmemelerini, bu ve benzer bir durumla karşılaştıklarında derhal 155 polis veya 156 jandarma ihbar hattına müracaat ederek bilgi vermeleri ya da Tatvan Kaymakamlığının 0434 827 50 00 ile irtibat kurarak bilgi paylaşmaları, suç işleyen kişilerin yakalanmasına yardımcı olacaktır. Bu vesileyle hayırsever iş adamlarımıza, esnaf ve vatandaşlarımıza bir kez daha, hiçbir kamu görevlisinin telefonla arayarak para, yardım ve benzeri taleplerde bulunamayacağı hususunu saygıyla hatırlatırız" denildi.

        (HO-MSA-Y)

        23.01.2018 09:29:06 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bitlis haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bitlis Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler