Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        İzmit Belediyesi 17 taşınmazını ihale ile satacak

        Cihan Atik

        KOCAELİ (İHA) - İzmit Belediyesi mülkiyetindeki 17 taşınmazın satış ihalesini yapacak

        İzmit Belediyesi'nin mülkiyetindeki çoğu arsa olan 17 taşınmazın satış ihalesini yapacak. İhale 24 Ocak Çarşamba günü saat 11.00'de Belediye Encümeni'nde gerçekleşecek. İhale ile satılacak yerler arasında tapuda Durhasan olarak kayıtlı 4985 Ada'daki 2 bin 659 metrekarelik ticari alan da var. Söz konusu yerin tahmini 4 milyon 786 bin 740 liraya satılacağı kaydedildi. İhalede ayrıca Çayırköy'de 203 Adadaki kentsel çalışma alanı da satılacak. 2 bin 628 metrekarelik arsa niteliğindeki yerin tahmini 2 milyon 500 bin liraya satılacağı belirtildi.

        Belediye Encümeni'ndeki ihalede Arızlı'da 3 adet arsa, Hatipköy'de 3 adet tarla, Durhasan'da 2 adet tarla, Cedit ve Kabaoğlu'nda birer adet arsa, Gündoğdu'da 2, Sapakpınar'da da 3 adet yerin satışı yapılacak.

        (CA-GY-Y)

        23.01.2018 10:17:29 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kocaeli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kocaeli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler