Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Ziraat odası başkanları Çerçioğlu'na teşekkür etti

        (Fotoğraflı)

        AYDIN (İHA) – Aydın ili genelindeki ziraat odası başkanları, Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu'na nezaket ziyaretinde bulundu.

        Aydın tarımı ile ilgili karşılıklı fikir alışverişinde bulunulan toplantıda ziraat odası başkanları Aydın tarımının gelişmesine yönelik projeleri ve üreticiye verdiği desteklerden dolayı Başkan Çerçioğlu'na teşekkür ettiler.

        Ziyarette konuşan Koçarlı Belediye Başkanı aynı zamanda Koçarlı Ziraat Odası Başkanı Mutlu Öztürk "Başkanımız her zaman üreticinin yanında. Hiçbir zaman üreticiye olan desteğini esirgemiyor. Sayın Başkanımızın projeleri ile üreticilerimiz rahat bir nefes aldı. Tüm üreticilerimiz adına başkanımız Çerçioğlu'na teşekkür ediyorum" dedi.

        Söke Ziraat Odası Başkanı Kemal Kocabaş ise "Bugün bizi kabul ettiği için sayın başkanımıza çok teşekkür ediyorum. Aydın tarım kenti. Bitki örtüsü ve yaşam alanları ile mükemmel bir kent. Sayın Başkanımız Çerçioğlu'na üreticiye yönelik projeleri nedeniyle teşekkür ediyorum" dedi.

        Sultanhisar Ziraat Odası Başkanı Bilal Tarhan ise Kavaklı ile Çakırbeyli Köy pazarlarını hizmete açarak yerel ürünlere sahip çıkan ve üreticiye destek olan Topuklu Efe Çerçioğlu'na teşekkür etti. İlçe ziraat odası başkanları ile birlikte Başkan Çerçioğlu'nu ziyaret ettiklerini belirten Efeler Ziraat Odası Başkanı Rıza Posacı, Aydin tarımını daha ileriye götürmek için fikir alışverişinde bulunarak, Büyükşehir Belediyesi ile birlikte projeler ortaya koyacaklarını belirtti.

        Yaptıkları nezaket ziyaretinden dolayı Ziraat Odası başkanlarına teşekkür eden Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, her zaman olduğu gibi üreticiye yönelik projeleri hayata geçireceklerini belirtti.

        (MB-Y)

        23.01.2018 10:37:03 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Aydın haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Aydın Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler