Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Zabıtadan kaçak et operasyonu

        (Fotoğraflı)

        ŞANLIURFA (İHA) - Haliliye Belediyesi Zabıta ekipleri ticari amaçlı kaçak kesim yapan bir şahsa ait ikamette yaptığı denetimde kaçak et ele geçirdi.

        Edinilen bilgiye göre, Haliliye Belediyesi Zabıta ekipleri dün akşam saatlerinde Atatürk Mahallesi'nde kaçak kesim yapıldığına dair gelen bir ihbar üzerine harekete geçti. Bunun üzerine Atatürk Mahallesi 12'nci Sokak'ta bulunan bir eve giden zabıta ekipleri, yapılan aramalarda ticari amaçla kesildiği anlaşılan kilolarca et ele geçirdi. Ekiplerin incelemelerinin ardından etler incelenmek üzere Et ve Süt Kurumuna götürüldü. Haliliye Belediyesi zabıta ekipleri kesimi yapan şahıs hakkında yasal işlem başlattı.

        Haliliye Belediyesi Zabıta Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, vatandaşların sağlığı için denetim ve kontrollerin aralıksız olarak devam ettiği belirtildi.

        (AK-SD-HA-Y)

        23.01.2018 11:25:51 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Şanlıurfa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Şanlıurfa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler