Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Başkan Ferit Karabulut: Allah'ım ordumuzu muzaffer eylesin

        (Fotoğraflı)

        Yunus Daşdemir

        KÜTAHYA (İHA) - Kütahya'nın Altıntaş Belediye Başkanı Ferit Karabulut, Afrin'de terör örgütlerine yönelik yapılan Zeytin Dalı Harekatı'yla ilgili bir mesaj yayınlayarak, "Allah'ım ordumuzu muzaffer eylesin" dedi.

        Türk Silahlı Kuvvetlerince (TSK), hudut güvenliği ve bölgede istikrarı sağlamak amacıyla Afrin'de teröristleri etkisiz hale getirmek, dost ve kardeş bölge halkını bunların baskı ve zulmünden kurtarmak üzere başlattığı Zeytin Dalı Harekatı'yla ilgili bir mesaj yayınlayan Başkan Karabulut mesajında şu ifadelere yer verdi: "Türk milleti, şehitlerimizin kanıyla sulanan bu topraklar üzerinde oynanan alçak oyunların farkındadır. Ülkemize karşı yapılan bu sinsi planlar kahraman Türk ordumuzun mücadelesi ile bir kez daha bertaraf edilecektir. Ülkemizin bekası, şehitlerimizin kanı, mazlumların ve masumların feryadı için Allah'ın izniyle ordumuz bu harekattan zaferle çıkacaktır. Allah'ım ordumuzu muzaffer eylesin." (YD-EFE)

        23.01.2018 11:36:41 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kütahya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kütahya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler