Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Simav'da Fetih Suresi okundu

        (Fotoğraflı)

        Mehmet Emin İncekulak

        KÜTAHYA (İHA) - Kütahya'nın Simav ilçesinde, Afrin operasyonu nedeniyle Ülkü Ocakları Başkanlığı tarafından, Fetih Suresi okutuldu. Zeytin Dalı Harekatı'nın başarılı olması için dua edildi. Programa, Simav Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanı Zekeriya Sabancı Ülkü Ocakları Simav İlçe Başkanı Eray Efe, Çitgöl Belediye Başkanı Yüksel Ünal ve çok sayıda vatandaş katıldı. Kur'an-ı Kerim okunmasının ardından emekli imam hatip Erdoğan Kılıç Türk Ordusu'nun muzaffer olması için bir dua yaptı.

        Simav Ülkü Ocakları Başkanı Eray Efe, Milletçe tek yürek ve tek yumruk olunduğunu ifade ederek, ordumuza muvaffakiyetler diledi. Efe " Ülkü Ocakları Genel Başkanı Olcay Kılavuz tarafından tüm teşkilatlarımızda Fetih suresinin okunması tavsiyesinde bulundu. Biz de Simav teşkilatı olarak, Mehmetçiklerimiz için dualar ettik, Fetih suresini okuduk. Gün birlik ve beraberlik günüdür. Rabbim ordumuzu ve askerimizi muzaffer eylesin. Sınır güvenliğimiz için Afrin'e giren Mehmetçiğimizi duasız bırakmayalım" dedi. (MEİ-EFE)

        23.01.2018 11:42:58 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kütahya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kütahya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler