Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Minik öğrencilerden duyarlı davranış

        (Fotoğraflı)

        Hüseyin Tokmak

        BALIKESİR (İHA) - Süeybe Karakuş Anaokulu'nun küçük öğrencileri kendilerine küçük gelen kıyafetlerini ihtiyaç sahibi çocuklara ulaştırmak üzere Karesi Sosyal Market'e teslim etti.

        Süeybe Karakuş Anaokulunun küçük öğrenciler soğuk kış günlerinde içleri ısıtan bir projeye imza atarak ihtiyaç sahibi çocuklara verilmek üzere elleriyle paketledikleri eşyaları Karesi Belediye Başkanı Yücel Yılmaz'a teslim ettiler.

        Teslim töreninde konuşan Başkan Yılmaz, "Süeybe Karakuş Anaokulu öğrencilerini can-ı gönülden kutluyorum. Kendileri küçük ama yapmış oldukları çok büyük ve anlamlı bir hareket. İhtiyaç sahibi kardeşleri için kullanmadıkları eşyalarını güzel bir şekilde paketleyerek Sosyal Marketimize bağışladılar. Umarım bu güzel ve anlamlı davranışları diğer arkadaşlarına da örnek olur. Öğretmenlerimize, öğrencilerimize ve velilerine Sosyal Markete olan desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum" dedi.

        Balıkesir Eğitimde Niteliği Geliştirme ve İzleme Projesi (BENGİ) kapsamında ihtiyaç sahipleri için Sosyal Markete katkı sağlamak istediklerini söyleyen Süeybe Karakuş Anaokulu Müdürü Makbule Gök, "Bu vesileyle velilerimize ulaştık. Onların da desteği ve ilgisi Okul Aile Birliğimizin de katkılarıyla ihtiyaç sahibi çocuklarımızı bir nebze olsun mutlu edebilirsek memnun olacağız. Çocuklarımız küçük yaşta paylaşmanın en büyük mutluluk olduğunu öğreniyorlar" açıklamasında bulundu.

        (HT

        23.01.2018 12:16:49 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Balıkesir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Balıkesir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler