Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        AK Parti Kütahya İl Başkanı Ali Çetinbaş, mazbatasını aldı

        (Fotoğraflı)

        Hüseyin Efe

        KÜTAHYA (İHA) - AK Parti Kütahya İl Başkanlığı görevine yeniden seçilen Ali Çetinbaş, mazbatasını aldı.

        Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımı ile gerçekleşen 6. Olağan Genel Kurul'da AK Parti Kütahya İl Başkanlığı vazifesine getirilen Çetinbaş, yönetim kurulu üyeleriyle birlikte gittiği Kütahya Merkez İlçe Seçim Kurulu'nda mazbatasını aldı.

        Çetinbaş'a mazbatasını, Kütahya Merkez İlçe Seçim Kurulu Başkanı Harun Yıldız takdim etti.

        AK Parti Kütahya Milletvekili İshak Gazel, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Mehmet Eşsiz, AK Parti İl Gençlik Kolları Başkanı Ahmet Batur, AK Parti Kütahya İl Kadın Kolları Başkanı Ceyda Çetin Erenler ve yeni yönetim kurulu üyelerinin de yer aldığı mazbata töreninde konuşan Başkan Ali Çetinbaş, "Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın kongremize teşrifi hem şahsımı, hem bütün teşkilat mensuplarını hem de Kütahya halkının büyük bir bölümünü ziyadesiyle memnun etmiştir. Kongremizin misafirleri böyle olunca hem bizim, hem de seçim kurulumuzun işi ve yoğunluğu bir kat daha artı. Başta Hakim bey olmaz üzere tüm çalışanların göstermiş olduklarını alaka ve nezaketleri bizleri memnun etmiştir. Demokrasinin vazgeçilmez unsuru siyasi partilerdir. Seçim Kurulu'nda görevli arkadaşlar bunların teminatıdır. Allah, şehrimize hayırlı hizmetler etmeyi nasip eylesin" diye konuştu. (EFE)

        23.01.2018 12:20:21 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kütahya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kütahya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler