Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Çocukların renkli dünyası Esas 67 Burda AVM'den karne coşkusu

        (Fotoğraflı)

        Sertaç Özdemir

        ZONGULDAK (İHA) - 2017-2018 Eğitim öğretim yılı sömestr tatilinin başlamasıyla karnesini alan öğrencilere yönelik etkinlik düzenlenecek.

        Gerçekleştirdiği etkinliklerle Zonguldak'a yeni bir hava getiren Esas 67 Burda AVM, şimdi de Maşa ile Koca Ayı etkinliği ile minikleri eğlendirmeye hazırlanıyor. Esas 67 Burda AVM sömestr tatilinin başlamasının ardından eşsiz bir etkinlikle minik ziyaretçilerini eğlenceye davet ediyor. Son zamanların keyifle izlenen dünyaca ünlü çizgi film karakterleri Maşa ile Mişka, 27 Ocak - 4 Şubat 2018 tarihlerinde 14:00 -19:00 saatleri arasında Esas 67 Burda AVM'de minikler ile bir araya gelecek. 9 gün boyunca ücretsiz olan Maşa ile Koca Ayı etkinliği sahne gösterilerinden eğlenceli dans ve şarkılara, keyifli söyleşilerden karakterle fotoğraf çekimine uzanan renkli aktivitelerle miniklere unutulmaz anlar yaşatacak.

        (SÖ-SÖ-Y)

        23.01.2018 12:36:36 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Zonguldak haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Zonguldak Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler