Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Güngören'de Yerel Buluşma Toplantıları devam ediyor

        (Fotoğraflı)

        İSTANBUL (İHA) - Güngören Belediyesi tarafından vatandaşlara daha iyi hizmet sunabilmek amacıyla düzenlenen Yerel Buluşmalar toplantıları devam ediyor.

        Güngören Belediyesi tarafından vatandaşlara daha iyi hizmet sunabilmek amacıyla düzenlenen Yerel Buluşmalar toplantısının bu sefer ki konukları muhtarlar oldu. Güngören'de muhtarlık vazifesini yürüten bütün muhtarların katıldığı toplantıda Güngören Belediye Başkanı Şakir Yücel Karaman ve Güngören AK Parti İlçe Başkanı Bünyamin Baş muhtarların sorunlarını dinleyerek problemlere çözüm arama noktasında fikir alışverişinde bulundular.

        Yerel buluşma toplantısı ile ilgili olarak Güngören Belediye Başkanı Şakir Yücel Karaman şöyle konuştu: "Halka duyarlı belediyecilik anlayışımız devam ediyor. Bu bağlamda mahallenin muhtarları mahallenin kalbidir. Sorunlara direkt muhatap oldukları için onların izlenim ve tespitlerini önemsiyoruz."

        AK Parti İlçe Başkanı Bünyamin Baş ise "Belediye başkanımız Güngören'de Yerel Buluşmalar adı altında toplantılar düzenliyor. Bugün de muhtarlarımızı ağırlıyor. Ben bugün burada bizleri bir araya getirdiği için başkanımıza çok teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.

        (HB-BA-Y)

        23.01.2018 12:43:37 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İstanbul haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İstanbul Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler