Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Körfez'de sıkıntılara anında çözüm

        (Fotoğraflı)

        Oğuzhan Eke

        KOCAELİ (İHA) - Körfez Belediyesi'nin acil yol ve bakım ekipleri, ilçe genelinde asfalt, kaldırım, bordür, tretuvar bozulmalarına anında müdahale ederek, çözüme kavuşturuyor.

        Körfez Belediyesi kurmuş olduğu acil yol ve bakım ekibiyle ilçedeki asfalt, kaldırım, bordür, tretuvar ve dubaların onarımlarının yanı sıra engelli rampası, ızgara yapımı, onarım ve temizlik gibi çalışmaları en kısa sürede neticeye kavuşturuyor. Vatandaşların yol ve kaldırımları daha güvenli kullanmaları için çalışma yapan ekipler, gelen talepler doğrultusunta yerinde yaptığı inceleme ve tespitlerin ardaından mesai yapıyor. Müdahale ekibi ayrıca yaptığı kontrollerde cadde ve sokakların tamamını gözden geçirerek acil müdahale gereken yerlerde onarım çalışmalarını da gerçekleştiriyor.

        Ekipler son olarak Çamlıtepe, Güney, 17 Ağustos ve Mimar Sinan Mahallesi'nde çalışma yürüttü. Dekoratif duvarların yapıldığı Güney Mahallesi'ndeki sokakta kaldırımlar için çalışma başlatıldı.

        (OE-RFK-Y)

        23.01.2018 12:43:54 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kocaeli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kocaeli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler