Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Şehit babasından İl Müdürü Öztürk'e ziyaret

        (Fotoğraflı)

        MANİSA (İHA) - PKK'lı teröristlere ait hücre evine düzenlenen operasyonda çıkan çatışmada şehit olan özel harekât polisi Ahmet Alp Taşdemir'in babası İbrahim Taşdemir, Manisa'daki programları kapsamında Manisa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Yunus Öztürk'ü de ziyaret etti.

        Manisa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Yunus Öztürk, 3 Kasım 2017 tarihinde Diyarbakır'ın merkez Kayapınar İlçesi'nde PKK'lı teröristlere ait hücre evine düzenlenen operasyonda çıkan çatışmada şehit olan özel harekât polisi Ahmet Alp Taşdemir'in babası İbrahim Taşdemir'i şube müdürleri, gençlik merkezleri liderleriyle birlikte kapıda karşılayarak makamında ağırladı. Ziyarette Manisa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünde şehit olan özel harekât polisi Ahmet Alp Taşdemir ve tüm şehitler için Kur'an-ı Kerim okundu.

        Manisa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Yunus Öztürk, şehidimizin babası İbrahim Taşdemir'e Türk bayrağı, Kur'an-ı Kerim ve şehidinin fotoğrafının bulunduğu tabloyu takdim etti. Duygulu anların yaşandığı ziyarette konuşan İl Müdürü Yunus Öztürk, "Rabbim bizlere de bu şehitlik mertebesini nasip etsin. Bizler bu gün buralarda bu görevleri yapabiliyorsak şehitlerimiz sayesinde yapıyoruz. Bizler hepimiz birer evladınızız. Her zaman sizlerin emrinizde ve hizmetinizdeyiz. Şehitlik yüce bir mertebedir. Bu şehitlik makamları herkese nasip olan makamlar değildir. Yüce rabbim özel harekât polisimiz, kardeşimiz Ahmet Alp'e şehitlik nasip etti. Onu Peygamber efendimize komşu yaptı. Allah bizlere bu tür acıları bir daha göstermesin. Rabbim tüm askerlerimize, polislerimize güç kuvvet versin. Afrin'de operasyonlar devam ediyor. Bu vatan, bu millet için canlarını siper edip savunmasını yapıyorlar. Şehit babası siz değerli hocamızı ağırlamaktan büyük gurur ve onur duyuyoruz. Allah vatanımızı milletimizi şer odaklarından korusun" dedi.

        Şehidin babası İbrahim Taşdemir ise, kendisini ağırlayan İl Müdürü Yunus Öztürk ve ekibine teşekkür ederek, "Rabbim bize, bu millete ve bu bayrağa hep hizmet etmeyi nasip eylesin. Bu bayrağı dalgalandıracak, kanını hep kırmızı tutacak nesiller yetişmesi nasip eylesin ülkemize inşallah" dedi.

        (AY-Y)

        23.01.2018 13:21:05 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Manisa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Manisa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler