Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Ölüm virajları yeniden düzenleniyor

        (Fotoğraflı)

        MANİSA (İHA) - Manisa Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım ve Onarım Dairesi Başkanlığı, Selendi'nin Turpçu mahallesinden Demirci ilçesine bağlanan ana güzergah üzerindeki tehlikeli ölüm virajlarında yol genişletmesi ve düzeltme çalışması yapıyor.

        Vatandaşların hayatını kolaylaştırmak adına il genelindeki çalışmalarını aralıksız sürdüren Manisa Büyükşehir Belediyesi, Selendi ilçesinin Turpçu mahallesinden Demirci ilçesine bağlayan ana güzergah üzerindeki tehlikeli ölüm virajlarında yol genişletme ve düzeltme çalışması gerçekleştiriyor. Önemli bir çalışma yapıldığını belirten Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım ve Onarım Dairesi Başkanı Fevzi Demir, "Selendi ilçesinde Aşağıgüllüce mahallesinden başlayarak Turpçu mahallesinden Demirci ilçesine bağlayan ana güzergah üzerindeki tehlikeli ölüm virajlarından yol genişletmesi ve düzeltme çalışması yapılıyor. Vatandaşımızın can ve mal güvenliği için bu yoldaki çalışma büyük önem arz ediyor" dedi.

        Yapılan yol çalışmalarından büyük memnuniyet duyan ana güzergah üzerindeki 4 mahallenin muhtarı da Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün ve Selendi Belediye Başkanı Nurullah Savaş'a teşekkür etti.

        (SC-Y)

        23.01.2018 13:39:02 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Manisa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Manisa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler