Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Yalovalı kadın muhtar askerlik için başvurdu

        - "Zeytin Dalı" operasyonuna muhtarlardan destek

        (Fotoğraflı)

        Saim Çotuk

        YALOVA (İHA) - Yalova'nın Çiftlikköy ilçesindeki 9 muhtar, Afrin'e yönelik düzenlenen "Zeytin Dalı" operasyonuna destek vermek için askerlik başvurusunda bulundu. Başvuranlar arasında Yalova'nın 2 kadın muhtarından birisi olan Çiftlikköy Sahil Mahallesi Muhtarı Ebru Filiz de bulunuyor.

        Afrin'de devam eden Zeytin Dalı operasyonuna siviller de destek veriyor. Çiftlikköy ilçesinde görev yapan 9 mahalle muhtarı Yalova Askerlik Şubesi'ne dilekçeyle müracaat ederek, askere alınmak istediklerini beyan etti. Askerlik başvurusu yapanlar arasında Yalova'nın 2 kadın muhtarından birisi olan Çiftlikköy Sahil Mahallesi Muhtarı Ebru Filiz de yer aldı. Mehmetçiğe her zaman olduğu gibi bu dönemde de destek verdiklerini dile getiren Filiz, "Seçilmişler olarak güvenlik güçlerimizin her zaman yanında yer aldık. Şimdi Afrin'de yapılan operasyonda da yanlarında olmayı sürdürüyoruz. Bunu resmileştirmek için askerlik başvurusunda bulunuyoruz. 9 mahalle muhtarı olarak göreve hazırız" diye konuştu.

        500 Evler Muhtarı Ergun Tanrıkulu ise, "Memleketimiz için buraya geldik. Muhtarlar olarak biz bu göreve hazırız. Seve seve vatanımız için her yere gideriz. Bütün muhtarlar bu göreve taliptirler" dedi.

        Muhtarlar, askere alınmak istediklerini belirten dilekçelerini komutanlara teslim etti.

        (SÇ-MŞ)

        23.01.2018 13:48:17 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Yalova haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Yalova Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler