Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Eski Bakan Akarcalı'dan GSO'ya ziyaret

        - Sağlık ve Turizm Eski Bakanlarından Bülent Akarcalı, GSO Yönetim Kurulu Başkanı Konukoğlu'nu ziyaret etti

        (Fotoğraflı)

        GAZİANTEP (İHA) - Sağlık ve Turizm Eski Bakanı Bülent Akarcalı, Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Yönetim Kurulu Başkanı Adil Sani Konukoğlu'nu ziyaret etti.

        Eski Bakan Akarcalı, Gaziantep'in sanayisi ve girişimcilik ruhuyla örnek bir şehir olduğunu belirterek, "Gaziantep'in çok farklı bir üretim kültürü var. Sanayi kenti Gaziantep bu kültürüyle gerçekten örnek şehir. Başarılı çalışmalarınızın devamını diliyorum" dedi. Ziyaretlerinden dolayı Akarcalı ve beraberindeki heyete teşekkür eden Konukoğlu da Gaziantep'ten 2017 yılında 6,5 milyar dolarlık ihracat yapıldığına vurgu yaparak, "Ülkemize değer katmaya devam ediyoruz. 6 organize sanayi bölgesi ve kent içindeki tesislerimizle daha çok üretim, daha çok istihdam, daha çok ihracat için çaba gösteriyoruz" ifadelerini kullandı.

        Konukoğlu ise Türk Silahlı Kuvvetleri'nin Türkiye'nin sınır güvenliğini korumak ve Suriye'de, "dost bölge halkını baskı ve zulümden kurtarmak" amacıyla "Zeytin Dalı" ismiyle başlatıldığını söyledi. Harekatın 4'üncü günü olduğunu anımsatan Konukoğlu, "Dualarımız kahraman ordumuz içindir. Gaziantep olarak üzerimize ne görev düşüyorsa yapmaya hazırız" diye konuştu.

        (BB-SD-Y)

        23.01.2018 14:07:53 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Gaziantep haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Gaziantep Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler