Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kasa hırsızları yakalandı

        (Fotoğraflı)

        Uğur Ulu

        MUŞ (İHA) - Muş Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğünün vezne bölümünde meydana gelen hırsızlık olayıyla ilgili gözaltına alınan 2 kişiden biri tutuklandı.

        Muş Valiliğinden yapılan açıklamada, Muş Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğünün vezne odasındaki çelik kasanın kırılarak içerisinden 2 bin 900 TL para çalınması olayı ile ilgili olarak Muş Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerince çalışma başlatıldığı belirtildi. Yapılan araştırmalar neticesinde tespit edilen 2 şüpheliden birinin 6136 Sayılı Kanuna Muhalefet suçundan 1 yıl 6 ay kesinleşmiş hapis cezasının bulunduğu ve daha önce de çelik kasa hırsızlığından adli işlem yapıldığı, Ş.O. adına sahte nüfus cüzdanı kullandığı tespit edildiği ifade edilen açıklamada, "Her 2 şüpheli de yapılan çalışmalar neticesinde ilimiz merkezinde yakalanmıştır. Şahıslardan biri çıkarılmış olduğu adli mercilerce tutuklanmış, biri de adli kontrol kararı ile serbest bırakılmıştır. Olayın diğer şüphelilerinin yakalanmasına yönelik çalışmalar devam etmektedir" ifadeleri kullanıldı.

        (UU-MSA-Y)

        23.01.2018 15:11:49 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Muş haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Muş Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler