Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Dulkadiroğlu Belediyesi'nden "kar" tedbiri

        (Fotoğraflı)

        KAHRAMANMARAŞ (İHA) - Dulkadiroğlu Belediyesi ekipleri yoğun kar yağışına karşı tedbirlerini artırırken, vatandaşları da bu konuda tedbirli olmaya davet etti.

        Geçtiğimiz hafta özellikle Bertiz bölgesinde yoğun kar yağışı alan bölgelerde karla mücadele yapan Dulkadiroğlu Belediyesi ekipleri, bu hafta beklenen kar yağışı ile ilgili tedbirlerini artırdı.

        Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay, vatandaşların kar yağışından olumsuz yönde etkilenmemesi için tedbirler aldıklarını vurguladı. Tuzlama ve kar temizliği konusunda ekiplerin hazır kıta olduğunu aktaran Başkan Okay, vatandaşın mağdur olmaması için gereken çalışmaları yapacaklarını belirtti. Okay, "Geçtiğimiz hafta kırsal mahallelerimizi etkileyen kar yağışının bu hafta merkeze kadar ulaşması beklenmektedir. Bu noktada kırsal mahallelerimizde olduğu gibi merkez mahallelerimizde de karla mücadele için tedbirler aldık. Bu tedbirler çerçevesinde vatandaşımızın sorun yaşamayacağını düşünüyorum. Vatandaşlarımızın da bu noktada ayrıca tedbirli olmasını tavsiye ediyorum. Ekiplerimiz karla mücadele çalışmaları kapsamında hazır kıta beklemektedir" dedi.

        (HLL-Y)

        23.01.2018 15:26:02 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kahramanmaraş haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kahramanmaraş Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler