Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Zehir taciri 3 kişi bin 150 uyuşturucu hap ile birlikte yakalandı

        -Ele geçirilen uyuşturucu hapların piyasa değeri 50 bin TL'den fazla

        (Fotoğraflı)

        Enderhan Öz

        KIRŞEHİR (İHA) - Kırşehir'in Kaman İlçesinde polis ekiplerinin yaptığı operasyonda 3 uyuşturucu taciri yakalanarak gözaltına alındı. Şahısların araçlarında yapılan aramalarda bin 150 adet uyuşturucu hap ele geçirildi.

        Edinilen bilgiye göre Kırşehir Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı ekipler, İstanbul'dan uyuşturucu hap getirileceği yönünde alınan bir istihbaratı değerlendirdi. Ekiplerin yaklaşık iki ay kadar süren teknik takipleri sonunda zehir tacirlerinin 07 plakalı bir otomobil ile İstanbul'a gittiği belirlendi. İstanbul'dan uyuşturucu maddeleri alan zehir tacirlerinin yola çıktığı bilgisini alan ekipler, Bala-Kaman yol ayrımında operasyon düzenledi. Polis ekiplerini görerek kaçmaya çalışan zanlılar yaşanan kovalamaca sonrasında yakalandı.

        Zanlılar M.Y., Ü.K. ve Y.Ö.'nün yapılan üst aramalarında 20 adet uyuşturucu hap ve 17 gram esrar maddesi ele geçirilirken, araçta yapılan aramalarda çeşitli bölmelere gizlenmiş vaziyette piyasa değeri 50 bin TL'nin üzerinde olan bin 150 uyuşturucu hap ele geçirildi.

        Yetkililer, gözaltına alınan 3 kişinin haklarındaki işlemlerin tamamlanmasının ardından çıkarıldıkları mahkemece tutuklandığını bildirdi.

        (AÖ-Y)

        23.01.2018 15:29:33 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kırşehir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kırşehir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler