Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        İş Adamı Akcan'dan 'Zeytin Dalı Harekatına' destek

        (Fotoğraflı)

        Kürşat Aktaş

        ADIYAMAN (İHA) - Adıyaman'ın Gölbaşı ilçesinde İş Adamı Adnan Akcan Afrin'de başlatılan 'Zeytin Dalı Harekatına' destek için Gölbaşı İlçe Jandarma Komutanlığını ziyaret etti.

        'Zeytin Dalı Harekatına' destek vermek ve askerlerin moralini yüksek tutmak amacıyla Gölbaşı İlçe Jandarma Komutanı Personel Yüzbaşı Erdinç Ağcaoğlu'nu makamında ziyaret eden İş Adamı Akcan, 'Zeytin Dalı Harekatının' Türkiye sınır güvenliğini sağlamak ve oradaki mazlum halka barış getirmek olduğunu vurguladı.

        Bir ülkenin güvenliğinin her şeyden önemli olduğunu söyleyen İş Adamı Akcan, "Çok zor bir coğrafya yaşıyoruz. Yarınlara güvenle bakabilmek için her an tetikte olmak gerekiyor. Ordumuzla, askerimizle gönül birliğimiz, onlara büyük sevgimiz ve desteğimiz var. Rabbim, ordumuzu ve askerlerimizi korusun ve muzaffer eylesin inşallah" dedi.

        (KA-SD-Y)

        23.01.2018 17:19:42 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Adıyaman haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Adıyaman Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler