Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Bu sefer de sokak hayvanlarının sesi oldu

        (Fotoğraflı)

        İsmet Cep

        BİLECİK (İHA) - Bilecik'in Bozüyük'te sosyal medya üzerinden grup oluşturan ve duyarlı vatandaşları bir araya toplayan grup yöneticisi Kısmet Kolivar Sağlam, ihtiyaç sahibi vatandaşların ardından son olarak yaptıkları kahvaltı etkinliği ile bu sefer de sokak hayvanlarının sesi olmayı başardı.

        "İhtiyacı olmayanı ihtiyacı olana verelim" adı altında toplanan grup üyeleri sokak hayvanlarını unutmadı. Grup üzerinden duyurulan kahvaltı etkinliğine birçok hayvan sever katıldı. Kahvaltıda toplanan gelirlerle kedi evleri ve sokak hayvanları için mama alındı. Soğuk havaların başlamasıyla sokaktaki hayvanların çektiği zorlukları görmezden gelmeyen grup yöneticisi Kısmet Kolivar Sağlam, sokak hayvanlarının sesini duyurdu.

        Grup üyeleri tarafından takdirle karşılanan Yönetici Sağlam, bu yolda sonuna kadar ilerleyeceğini belirtti. Sağlam, kahvaltı ile ilgili yaptığı açıklamasında; "Bugün yağan yağmur ve kara rağmen sokak hayvanları için evlerinden çıkıp gelen maddi ve manevi yanımda olan olmayan tüm dostlarıma kendi adıma ve sokakta ki dostlarımız adına çok teşekkür ederim. Bizler bugün ıslandık ve üşüdük dışarıdaki dostlarımızla empati kurduk az çok demedik, destek için bir araya geldik. İyi ki varsınız" dedi. Ayrıca yapılan kahvaltı sonrasında elde edilen gelirle 20 tane kedi evi ve sokak hayvanları için mama alındığını belirtti.

        (İC-Y)

        23.01.2018 17:20:35 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bilecik haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bilecik Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler