Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Yıldız Kızlar şampiyonluğa adım adım ilerliyor

        (Fotoğraflı)

        Fatma Savaş İnal

        BİLECİK (İHA) - Bilecik'te, 2016-2017 yılı Kulüplü Voleybol Yıldız Kızlar İl Birinciliği müsabakaları tüm hızıyla devam ederken Bozüyük Belediyesi İdman Yurdu Spor Kulübü Yıldız Kızlar Voleybol Takımı İl Şampiyonluğuna doğru adım adım ilerliyor

        Bozüyük Belediyesi İdman Yurdu Spor Yıldız Kızlar Voleybol Takımı Yıldız Kızlar İl Şampiyonasındaki mücadelesini başarı ile sürdürüyor. Daha önce Bilecik Belediyesi'ni 3-0 yenen Bozüyük Belediyesi İdman Yurdu Spor Yıldız Kızlar Voleybol Takımı, son olarak Bozüyük Kapalı Spor Salonu'nda Bilecik Gençlik Spor ile karşı karşıya gelerek Bilecik Gençlik Spor'u da 3-0 yenmeyi başardı. Maçlara iddialı bir şekilde hazırlanan ve mücadele ettiği ligde ustun formunu sürdüren Yıldız Kızlar bir sonraki maçını 29 Ocak Pazartesi günü saat 13.00'da Bozüyük Kapalı Spor Salonu'nda Osmaneli 1308 Belediye Spor ile yapacak.

        5 Takımın mücadele ettiği şampiyonada şimdiye kadar 5 maç oynayan ve deplasmanda Osmaneli Belediyesi'ne yenilerek ilk yenilgisini alan Bozüyük Belediyesi İdman Yurdu Spor Yıldız Kızlar Voleybol Takımı'nın önünde şampiyonluk için kazanması gereken 3 maç bulunuyor.

        (FSİ-Y)

        23.01.2018 17:31:24 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bilecik haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bilecik Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler