Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kozlu Belediyesi, askere gidecek gençler için program düzenledi

        (Fotoğraflı)

        Barış Doğan

        ZONGULDAK (İHA) - Kozlu Belediye Başkanı Kerim Yılmaz Kozlu ilçesinde askere gidecek olan gençler için program düzenledi. Programda Kuran-ı Kerim ve ilahiler okunarak askere gidecek olan gençler ve Afrin operasyonunda mücadele eden askerlerimiz için dua edildi.

        İlçede bir restoranda düzenlenen programda Belediye Başkanı Kerim Yılmaz, askere gidecek olan gençler için hazırlattığı 'asker çantası'nı da gençlere hediye etti. Başkan Kerim Yılmaz yaptığı konuşmada; "Türk Milletinin en önemli özelliklerinden birisi askerliktir. Vatan Borçlarından en güzel ve en anlamlı borç Askerlik borcudur. Asker ocağına da Peygamber Ocağı denir. Bu yüzden askerlik kıymetlidir. Bir de askerliğin bizde çok ulvi ve müstesna bir yeri vardır. Bizim milletimiz haricinde, dünyada evlatlarını peygamber ocağına düğünle, eğlenceyle yollayan bir başka millet göremeyiz. Askere giden gençlerimizin hiç şüphesi olmasın. Annesi, babası, kardeşi, eşi; biz var olduğumuz müddetçe onlar bizlere emanettir. Belediye olarak Askere gidecek olan Gençlerimiz için Mevlit Programı düzenleyerek Gençlerimizin Hayır Duaları ile Kazasız Belasız Vatani Görevlerini yapmaları Suriye'de Irak'ta Afrin Operasyonunda bizlerin Can ve Mal Güvenliği için mücadele eden Mehmetçiklerimiz için Dua ettik. Allah Tüm Askerlerimizi Ülkemizi Birliğimizi İslam Alemini Korusun. Gençlerimiz için 'asker çantası' hazırlatarak onların Vatan görevlerini yerine getirirken bizi hatırlamalarını istedik. Evlatlarımıza hayırlı teskereler diliyorum. Gülerek gitsinler Gülerek gelsinler. Aileri tebrik ediyorum böyle bir Evlatlar yetiştirdikleri için" diye konuştu.

        (BD-OA-Y)

        23.01.2018 17:40:56 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Zonguldak haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Zonguldak Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler