Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Çocuklar Sid ve Scrat ile buz pistinde buluşacak

        (Fotoğraflı)

        İZMİR (İHA) - Bu sömestr tatilinde Optimum'a gelen çocuklar, Buz Devri Macera Labirenti ile unutulmaz bir eğlence yaşıyor. Optimum AVM yarıyıl tatilinde miniklerin eğlenceli zaman geçirebilmeleri için muhteşem bir etkinliğe ev sahipliği yapıyor. Minikler sömestr etkinliğiyle soğuk havanın keyfini buz devrinin kahramanları Sid ve Scrat ile Optimum'da çıkartacak.

        Yenilenen yüzüyle misafirlerine daha konforlu ve keyifli bir yaşam sunan Optimum AVM, yarıyıl tatilinde minik misafirleri için özel tasarlanmış Buz Devri aktiviteleriyle unutmayacakları bir sömestir tatili vaat ediyor. Çocuklar, Buz Devri Macera Labirenti ile zorlu parkurlardan geçerek eğlenerek öğrenecek.

        Sid ve Scrat ile tanışmak için son iki gün

        "Buz Devri Macera Labirenti" etkinliğine, etkinlik tarihleri boyunca, aynı gün içerisinde toplamda 50 TL ve üzeri alışveriş Optimum Club üyesi ailelerin çocukları ücretsiz olarak katılabilecek. Macera Labirenti etkinlik alanında maske boyamadan oyun hamuruna, playstationdan greenboxa kadar birbirinden farklı etkinlikler çocukları eğlendirecek ve minikler tatilin tadını doyasıya çıkartırken, Sid ve Scrat ile hatıra fotoğrafı çektirecekler. Etkinlik, 26 Ocak tarihine kadar saat 12.00 ve 20.00 saatleri arasında İzmir Optimum'da gerçekleşecek.

        (CA)

        24.01.2018 09:21:16 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İzmir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İzmir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler