Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Başkan Aydın, halk gününden sorunları dinledi

        (Fotoğraflı)

        Uğur Yiğit

        SİVAS (İHA) - Sivas Belediye Başkanı Sami Aydın, düzenlediği halk günlerinde vatandaşlar bir araya gelerek sorunları dinliyor.

        Vatandaşların belediye ile ilgili şikayet ve taleplerini dinleyen başkan Aydın öte yandan kendisinden iş talebinde bulunanları da işçi arayan kurumlara yönlendirdi.

        Kamu kurumları veya Özbelsan'a girişin mümkün olmadığını belirten Başkan Aydın, "Kamu kurumlarının işe alma koşulları belli, Kamu Personeli Seçme Sınavı'nda başarılı olanlar atanıyor. Belediye de daha önce hizmet alımı yoluyla Özbelsan üzerinden personel alabiliyordu. Taşeron işçilere kadro verildiği için yasa gereği artık hizmet alımı yapılamıyor. İş arayan vatandaşları özel sektörde eleman arayan yerlere yönlendirebiliriz." dedi.

        Toplantıda vatandaşların sorun yaşadığı konuları tek tek not alan Başkan Aydın, Özel Kalem Müdürü Murat Cancan'a not aldığı konularda ivedilikle çalışma yapılması talimatını verdi.

        (UY-Y)

        24.01.2018 12:56:55 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Sivas haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Sivas Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler