Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Başkan Matur: "Dualarımız mehmetçiklerimiz içindir"

        - Sakarya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Sezai Matur'dan Afrin açıklaması

        SAKARYA (İHA) - Sakarya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Sezai Matur, TSK tarafından Afrin'de gerçekleştirilen Zeytin Dalı operasyonuyla ilgili bir açıklama yaptı.

        Sakarya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Sezai Matur, Zeytin Dalı operasyonuyla ilgili bir açıklamalarda bulundu. Matur açıklamasında terör saldırılarında şehit olan Gaffar Okan ve Uğur Mumcu'yu da rahmetle andı.

        "Dualarımız Mehmetçiklerimiz içindir"

        SGC Başkanı Sezai Matur'un yaptığı açıklamada, ''Türk Silahlı Kuvvetleri, sınır güvenliğini korumak adına bir süredir sınırımızda oluşturulmak istenen terör koridoruna müdahale etmek adına Afrin'de "Zeytin Dalı" adıyla bir operasyon başlatmıştır.Ülkemizin uluslararası hukuk çerçevesindeki meşru haklarını savunmak adına başlatılan harekatın, ülkemiz için önemli tehdit unsuru olan terör örgütlerinin faaliyetlerini sonlandırmak adına önemli bir adım olduğunu düşünüyoruz. Komşumuz Suriye'nin toprak bütünlüğüne saygı gözetilerek gerçekleştirilen operasyonda ülkemiz adına karanlık emelleri olanlar hakettikleri cevabı en güzel şekilde alacaktır. Bundan hiç şüphemiz yoktur. Sivillerin zarar görmemesi için her türlü tedbirin alındığı operasyon sırasında şehitlerimiz olmuştur. Vatanları için şehit düşen askerlerimize Allah'tan rahmet, gazilerimize acil şifa diliyoruz. 15 Temmuz darbesiyle ülkemize zarar vermek isteyen güçlerin arkasında olduğu terör örgütleri temizlenene kadar devam edecek operasyonun başarıyla sonuçlanması ve bölgede barışın hakim olması en büyük dileğimiz. Dualarımız Mehmetçiklerimiz içindir. Sakaryalı Gazeteciler olarak, bu operasyon bölgesinde, olan biteni tüm çıplaklığıyla ülke ve dünya kamuoyuna duyurmaya çalışan meslektaşlarımıza da kolaylık diliyoruz. Bu vesile ile 17 yıl önce terör örgütleri tarafından şehit edilen hemşerimiz Diyarbakır Emniyet Müdürü Gaffar Okan ve 25 yıl önce evinin önünde bombalı saldırıyla şehit edilen, araştırmacı gazeteciliğin öncü ismi Uğur Mumcu''yu rahmetle anıyoruz. Ruhları şad olsun" ifadelerini kullandı.

        (RŞ-İÇ)

        24.01.2018 13:11:25 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Sakarya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Sakarya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler