Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Okul Hizmet Masası çalışmalarını sürdürüyor

        (Fotoğraflı)

        Murat Kanber

        KOCAELİ (İHA) - Okulların iki haftalık yarıyıl tatile girmesine rağmen çalışmalarına ara vermeyen İzmit Belediyesi Okul Hizmet Masası okullardaki eksikleri gidermeye devam ediyor.

        Onlarca okulda yüzlerce sorunu gideren İzmit Belediyesi Okul Hizmet Masası, okulların yarıyıl tatiline girmesine rağmen çalışmalarına devam ediyor. Son olarak Okul Hizmet Masası, Tavşantepe İlkokulu, 29 Ekim Ortaokulu ve Muallim Naci Anadolu Lisesi'nden gelen talepleri yerine getirdi. Söz konusu okullarda çeşitli bakım onarım ve bakım çalışması yapan Okul Hizmet Masası'nın bu çalışması yetkilileri oldukça memnun etti. İzmit Belediyesi yetkilileri, "Okul Hizmet Masası Birimimiz okullarda bir iş gününü geçmeyecek eksiklikleri gideriyor. Okullar tatil olmasına rağmen bizler çalışmamıza devam ediyoruz" dediler.

        (MK-GY-Y)

        24.01.2018 14:07:01 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kocaeli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kocaeli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler