Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Sincan'da trafik sorunu masaya yatırıldı

        - Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan:

        - "Trafik sorununu en aza indirmek için bütün gayretimizle çalışıyoruz"

        (Fotoğraflı)

        ANKARA (İHA) - Sincan Belediyesinde trafik sorunu masaya yatırıldı. Sincan'daki trafik sorunu için kolları sıvayan Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan, "Sincan'daki trafik sorununu en aza indirmek için bütün gayretimizle çalışıyor, alternatif planlar yapıyoruz" dedi.

        Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan, trafik sorununu masaya yatırdı. Vatandaşlardan gelen talepler doğrultusunda çalışmalarına yön veren Ercan, sorunları daha hızlı ve etkili bir şekilde çözebilmek için bir ekip oluşturdu. Sincan'daki trafik sorununun halledilmesine dair plan ve projelerin yapılması talimatını veren Başkan Ercan, ekibin hazırladığı planları sahaya inerek inceledi. "Sincan'daki trafik sorununun farkındayız" diyen Ercan, vatandaşların taleplerini göz önünde bulundurduğunu söyledi. Ercan, "Sonuçta bu işin bir takım işi olduğunu, iyi bir koordinasyonla bu işin başarılacağına bütün yüreğimizle inanıyoruz. Bu meseleler tek başına bir birimin çözeceği meseleler değil. Ciddi bir şekilde paylaşmak ve koordine olmak gerekiyor. Ve şu anda da trafik sorunu belediyemizin üzerinde önemle durduğu bir konu. Hepimiz elimizden gelen bütün gayretle bu sorunu çözmek için çalışacağız" ifadelerini kullandı.

        Sincan'daki trafik sorununun en aza inmesi için alternatif yolların araştırıldığını ifade eden Ercan, "Çarşı içi trafiğini rahatlatmak için tasarladığımız projeleri yerinde değerlendirdik. Kısa süre içerisinde bu projelerimizi halkımızla ve ilgili kurumlarla istişare edip, en iyi çözüm nasıl olacaksa o konuda gerekli adımları atacağız. İnanıyoruz ki bu çalışma sayesinde Sincan'da trafik kalitesi artacak" açıklamasında bulundu.

        (SFP-Y)

        25.01.2018 11:38:35 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Ankara haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Ankara Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler