Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Seydişehir'e yatırım müjdesi

        (Fotoğraflı)

        KONYA (İHA) - Konya'nın Seydişehir İlçe Belediye Başkanı Mehmet Tutal'ın İstanbul'da yaptığı görüşmeler ve girişimler sonucunda Seydişehir'e çorap fabrikası kuruluyor.

        Belediye Başkanı Tutal, işadamı olan Bozkırlı hemşehrileri ile İstanbul'da yaptığı görüşmelerde olumlu sonuçlar aldığını belirterek, "Hemşehrimiz ile İstanbul'a giderek görüşmeler yaptık. Şu an mevcut fabrikasında incelemelerde bulunduk ve kendisi fabrikası hakkında bilgi verdi. İnşallah kısa zaman içerisinde Organize Sanayi Bölgemize fabrika kurup üretime başlayacak. Şehrimize yeni yatırımlar kazandırmak için çalışmaya devam edeceğiz" dedi. Organize Sanayi Bölgesinde yer tahsisi için çalışmaların başlatıldığını kaydeden Başkan Mehmet Tutal, "İlçemize kurulacak olan çorap fabrikamız ünlü markalarla çalışarak iç ve dış piyasaya çalışmaktadır. Fabrikamız faaliyete geçtiği zaman ilk etapta 100 kişiye, tam kapasiteye ulaştığı zaman ise 400 kişiye ekmek kapısı olacak. Seydişehir'in ekonomisinin kalkınması için hepimizin taşın altına elimizi koyması gerekiyor. Bizim tek derdimiz Seydişehir'in gelişmesi, büyümesidir. Eğer bunu düşünmemiş olsaydık, gece gündüz 24 saat ilçeye kazanım ve yatırım noktasında İstanbul, Ankara, Konya, Seydişehir işlerimizin, projelerimizin takipçisi olmazdık. Ben inanıyorum ki Seydişehir, istihdam ve ekonomik kalkınma noktasında büyük kazanımlar yakalayacak ve göç alan bir ilçe haline dönüşecektir. Çorap fabrikamızın ilçemize açılması noktasında Bozkırlı işadamımıza ve desteği olan herkese teşekkür ediyor, ilçemize hayırlı olmasını diliyorum" şeklinde konuştu.

        (İHA-FM-Y)

        25.01.2018 12:04:10 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Konya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Konya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler