Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Başiskele Belediyesi kendi fidanlarını yetiştiriyor

        (Fotoğraflı)

        Oğuzhan Eke

        KOCAELİ (İHA) - Başiskele Belediyesi kendi serasında park, yeşil alan ve orta refüjlerin ihtiyacı olan çiçek ve ağaç fidanlarını yetiştiriyor.

        Başiskele Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü çevre düzenlemesi ve peyzaj çalışmalarında kullanılan mevsimlik çiçekler ve süs bitkilerinin üretimini kendi serasında yapıyor. Bu kapsamada belediye serasında 10 binin üzerinde bitki bulunuyor.

        Fatih Mahallesi Hoca Ahmet Yasevi Caddesi üzerinde bulunan serasının kapasitesini artıran Başiskele Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri ilçenin toprak yapısına uygun fidan ve bitkiler yetiştiriyor. 4 mevsim bitki üretimi yapılan serada depolanan fidanlar ve dış mekan bitkileri yeni yapılan sosyal alanlara, parklara ve yeşil alanlara dikiliyor. Ayrıca ekipler çelikleme, aşılama gibi işlemleri de burada gerçekleştiriyor.

        (OE-RFK-Y)

        25.01.2018 13:38:25 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kocaeli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kocaeli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler