Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Ereğli Belediyesinden çocuklara tatil eğlencesi

        (Fotoğraflı)

        KONYA (İHA) - Konya'nın Ereğli İlçe Belediyesi tarafından çocuklar için üç seans halinde Geleneksel Türk Tiyatrosu düzenlendi.

        Belediye Kültür Merkezindeki programda Hacivat-Karagöz, çeşitli animasyonlar, çocuk oyunları ve eğlenceli yarışmaları ile çocuklar doyasıya eğlendi.

        Ereğli Belediye Başkanı Özkan Özgüven, tiyatronun bir kültür olduğunu ifade ederek, "insanları birbirine karşı sorumlu olan toplum uygar toplumdur. Dayanışması olmayan, birbirine karşı sorumluluğunu bilmeyen insanlar ise toplum olma hüviyeti kazanamazlar. Kültürel gelişmeyi sağlayan gizli güçlerden biri de tiyatrodur. Sanatsal bir objeyi en etkin biçimde topluma aktaran bir araç durumundadır. Tiyatro uyarı görevini yaptığı kadar, toplumu komplekslerinden arındırır, onlara gerçek düşünce özgürlüğünü sağlar. Eğlendirirken öğreten tiyatro özellikle gelişme çağında olan yavrularımız için en etkin öğrenme aracıdır. Bu nedenle çocuklarımızın yarıyıl tatilinde olması vesilesiyle Belediyemizce düzenlediğimiz programda onları hem eğlendirmek hem de öğretmek amacıyla güzel bir karne hediyesi vermek istedik. Hemşehrilerimizden ve yavrularımızdan aldığımız olumlu geri dönüşler bizleri mutlu etti. Onların kültürel gelişimlerine katkı sağlayacak programları düzenlemeye devam edeceğiz. Tüm çocuklarımızın güzel bir ikinci dönem geçirmelerini temenni eder, başarılar dilerim" şeklinde konuştu.

        (AH-Y)

        26.01.2018 16:21:46 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Konya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Konya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler