Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        MSKÜ Turizm Fakültesi EMİTT fuarında

        - Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Turizm Fakültesi öğretim görevlileri ve öğrencileri Doğu Akdeniz Uluslar arası Turizm ve Seyahat Fuarına katılarak hem üniversiteyi, hem de Muğla'yı tanıttılar.

        (Fotoğraflı)

        Bekir Tosun

        MUĞLA (İHA) - Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi, Turizm Fakültesi öğretim üyesi Konaklama İşletmeciliği Bölüm Başkanı Doç. Dr. Hüseyin Çeken, Araştırma Görevlisi Volkan Aktan ve Fakülte öğrencilerinden Sinem Kılıç, Abdi Can Dertliçoban ve Gönül Uğuzalp hem Fakülteyi, hem üniversiteyi hem de Muğla'yı tanıtmak için 22. Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı'na (EMITT) katıldı.

        MSKÜ Turizm Fakültesi'nin ikinci kez katıldığı fuarda hedefin, standı ziyaret eden öğrenci adaylarına fakülteyi tanıtmanın yanında, sektör temsilcileri ile işbirliğini kuvvetlendirmek de öncelikleri arasında yer aldı. Fuar boyunca katılımcı otel, acente ve diğer kuruluşlara 28 Şubat 2018 tarihinde üniversitede gerçekleşecek Turizmde Okul-Sektör Buluşması hakkında da bilgi verilirken, etkinliğe davet edildi. Fuarın ilk gününde standa birçok öğrenci adayı, mezunlar, akademisyenler ve sektör temsilcisi ziyaret etti.

        Dünyanın ve Türkiye'nin dört bir yanından gelen turizm profesyonelleri ile turizm şirketlerini ziyaretçilerle buluşturan EMITT'in açılışı Kültür ve Turizm Bakanımız Numan Kurtulmuş'un katılımıyla gerçekleştirildi. Bu yıl 60 bin metrekarelik 12 salonda, 85 ülkeden Bin 65 katılımcının yer aldığı ve fuar boyunca turizm profesyonelleri ve tatil planı yapan tüketicilerden oluşan ziyaretçilerin katılımı bekleniyor.

        Dünyanın en büyük 5 fuarından biri olarak gösterilen EMITT'te, "Türkiye'deki Seyahat Acenteciliğinin Geleceği", "Dünyada Yeni Trend; Gastronomi Turizmi", "Şehirlerin Pazarlanmasında Gastronomik Marka Kentler Yaratılması", "Gelişmekte Olan Pazarlarda Online Satış" ve "Gastronomide Farkındalık" başlıklı paneller düzenlenerek sektör temsilcilerine bilgi verilmesi ön görülmektedir.

        (BT)

        26.01.2018 17:05:39 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Muğla haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Muğla Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler