Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Şehit Ali Taştepe için mevlit okutuldu

        (Fotoğraflı)

        Özcan Saraç

        KONYA (İHA) - Bitlis'in Hizan ilçesinde çığ düşmesi sonucu şehit olan Konya Ereğlili Jandarma Uzman Çavuş Ali Taştepe için Çayhan Mahallesindeki evinde mevlid-i şerif okutuldu.

        Mevlit programında dua eden Ereğli Müftüsü Celal Malkoç, aileye sabır dileklerini ileterek şehitlik mertebesinin ne kadar yüksek bir makam olduğuna değindi. Daha sonra katılımcı protokol okunan duadan sonra şehit ailesine sabırlar diledi. Program yemek ikramının ardından sona erdi. Ereğli Belediyesi tarafından organize edilen mevlit programına, şehidin ailesi, AK Parti Konya Milletvekili Halil Etyemez, Ereğli Belediye Başkanı Özkan Özgüven, AK Parti İlçe Başkanı Kadir Düzen, AK Parti Halkapınar İlçe Başkanı Mehmet Kurun ve vatandaşlar katıldı.

        (ÖS-FM-Y)

        27.01.2018 15:49:33 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Konya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Konya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler