Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Darıca'da yerel buluşmalar toplantısı yapıldı

        (Fotoğraflı)

        Hakan Öztürk

        KOCAELİ (İHA) - Darıca Belediyesi tarafından düzenlenen Yerel Buluşmalar toplantısında Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak ilçedeki muhtarlar ile bir araya geldi.

        Darıca'da bulunan bir restaurantta düzenlenen programa Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Zekeriya Özak, Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, ve mahalle muhtarları katıldı. Programa ev sahipliği yapan Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, "Yerel Buluşmalar toplantılarımızın ilkini ilçemizin siz kıymetli muhtarlarıyla gerçekleştiriyoruz. Bu toplantımızda siz değerli muhtarlarımızla Darıcamız'da devam eden çalışmaları ve yapılması planlanan projelerimizi istişare etme fırsatı bulacağız. Sizler mahallelerde halkımızla köprü vazifesi görüyorsunuz. Bizim göremediklerimizi sizler bizlere bildirerek halkımıza daha iyi hizmet noktasında önemli bir görev üstleniyorsunuz. Bu tür toplantılarımız bundan sonra da devam edecek. Programımıza iştirak eden herkese teşekkür ediyorum" dedi.

        Toplantıda konuşan Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Zekeriya Özak ise Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ile Darıca Belediyesi'nin ilçede önemli yatırımlara imza attığını ifade ederek, sahil kolektör hattı ve tünel inşaatı projesi, yaklaşık 900 dönümlük askeri alanda devam eden çalışmalar ve Gebze -Darıca arasında yapılacak olan metro hattı hakkında açıklamalarda bulundu. Programda söz alan muhtarlar ise ilçede yapılan çalışmalar hakkındaki düşüncelerini açıkladılar.

        (UK-GY-Y)

        29.01.2018 15:29:08 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kocaeli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kocaeli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler