Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Ereğli Belediyesi Afrin için mevlit okuttu

        (Fotoğraflı)

        KONYA (İHA) - Konya'nın Ereğli İlçe Belediyesi, Ereğli İlçe Müftülüğü ile birlikte Afrin'deki şehitler, gaziler ve görev yapan Mehmetçikler için mevlit okuttu.

        Ulu Camisi'nde okutulan mevlidin ardından kılınan öğle namazı sonrasında Türk Bayrağı dağıtıldı ve süt ikramı yapıldı. Ereğli Belediye Başkanı Özkan Özgüven ilçe müftülüğüne, din görevlilerine ve katılımlarından dolayı vatandaşlara teşekkür etti.

        Dualarımız Mehmetçiklerimizle diyen Başkan Özgüven, "Ülkemiz Afrin de onur mücadelesi veriyor. Türk Silahlı Kuvvetlerimizin Afrin'de başlattığı Zeytin Dalı Operasyonunun 11. günündeyiz. Mehmetçiklerimizin kahramanca yürüttüğü operasyona biz de Ereğli Belediyesi olarak dualarımızla destek olmaya çalışıyoruz. Kalbimiz her daim onlarla. Ülkemizin huzuru, vatanımızın bekası adına yürütülen bu operasyon zaferle nihayete ulaşacaktır. Hazreti Musa'nın kavmine dediği gibi 'Allah'ın yardımını ve lütfunu isteyin ve acıya tahammül edip dayanın. Şüphesiz yeryüzü Allah'ındır. Ona kullarından dilediğini mirasçı kılar, mutlu son, Allah'tan korkanlarındır'. Sefer bizim, zafer Allah'ındır sloganıyla çıktığımız bu yolda Allah şehit düşen kahraman yiğitlerimize rahmet eylesin, gazilerimize acil şifalar, Mehmetçiğimize güç, kuvvet versin inşallah. Allah edilen duaları kabul etsin. Vatanımızı baki, Türk Milletini muzaffer kılsın inşallah" ifadelerini kullandı.

        (ÇY-AH-Y)

        30.01.2018 16:21:03 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Konya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Konya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler