Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Başkan Karayol vatandaşlarla buluşmaya devam ediyor

        (Fotoğraflı - Görüntülü)

        KAYSERİ (İHA) - İncesu Belediye Başkanı Zekeriya Karayol, Kızılören'de vatandaşlarla bir araya gelerek halkın isteklerini dinledi.

        Belediye Başkanı Zekeriya Karayol, 'Söz sizde' diyerek vatandaşlarla bir araya gelmeye devam ediyor. Karayol, vatandaşların taleplerini yerine getirmek için çalıştıklarını ifade ederek, "İncesu Belediyesi olarak 33 mahallemiz var, her mahallemizi geziyoruz. Gençlerimizle de böyle bir akşam oturup geleceğimizin teminatı bizler olmayacağız ilerde sizler olacaksınız inşallah. Allah hepsine sağlık, sıhhat, afiyet versin. Onlarla bir sohbet edelim, istekleri var mı dinleyelim diye sohbet maksadıyla geldik. Diğer mahallelerimize gittiğimizde de zaten ben servis müdürlerimi götürüyordum, bir selamlamadan sonra vatandaşlarımıza şunu diyordum; 'ne isterseniz bunlar yapacak, ben sizden yanayım yapmazsa bilgim olsun' diyorduk. Telefonlarını alıyorduk, ertesi gün servis müdürü arkadaşlarımız bize not veren, talebi olan vatandaşı bir gün önceden arıyordu; 'yarın oradaysan biz geliyoruz oraya, mahallinde isteğine seninle birlikte bakacağız' diye. Hangi teknik birimle ilgili ise geliyor, yerinde inceliyor ve 2018 yılı programını o şekilde hazırlıyoruz. İlçe başkanımızın dediği gibi vatanımızın birliği, bütünlüğü için şuanda Suriye topraklarında terör örgütüyle savaşan Türk Silahlı Kuvvetlerimize Allah muvaffakıyet versin, Allah onlara zafer ihsan eylesin inşallah. İnşallah yani böyle savaşlarda mecburen göğüs göğüse çarpışma olunca bazen yüreğimizi dağlayan acı haberler geliyor ama vatanın birliği, bütünlüğü için bizim inancımız o dur ki peygamber efendimize komşu olabilmek, en büyük mertebe şehitlik mertebesi, peygamberlikten sonra. Bu inançla o kardeşlerimiz orada vatanın birliği bütünlüğü için savaş veriyorlar, Allah yardımcıları olsun. Dua ediyoruz onlar için" diye konuştu.

        Cuma günü İncesu Belediyesi olarak bayrak dağıtımı yapacaklarını da sözlerine ekleyen Karayol; "Zaten bu konuda devlet büyüklerimizin de yazısı geldi. Bütün insanlarımızın orada savaşan askerlerimize destek amacıyla evlerini, işyerlerini Türk Bayrağı ile süslemeleri, en azından manen destek vermek, dualarımızla da onlara destek vermek için" ifadelerini kullandı.

        (TB-Y

        31.01.2018 11:00:31 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kayseri haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kayseri Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler