Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Sancak Mahallesi KOMEK binasına kavuşuyor

        (Fotoğraflı)

        KONYA (İHA) - Konya Büyükşehir Belediyesi ile Selçuklu Belediyesi arasında yapılan protokol ile Sancak Mahallesi'ndeki Selçuki Hatun Sosyal Tesisi KOMEK bünyesine katıldı.

        Konya'nın ilçelerinde her geçen gün büyüyerek 515 bin mezun sayısına ve 60 kurs merkezine ulaşan Konya Büyükşehir Belediyesi Meslek Edindirme Kursları (KOMEK) ile Aile Sanat ve Eğitim Merkezleri (ASEM), yeni kurs merkezleri açmaya devam ediyor. Bu kapsamda, Selçuklu Belediyesi tarafından ilçeye kazandırılan ve hizmet vermekte olan Selçuki Hatun Sosyal Tesisi, Sancak Mahallesi'ndeki meslek eğitim kursu talebini karşılamak amacıyla bundan sonra Büyükşehir Belediyesi tarafından KOMEK olarak hizmet verecek. KOMEK, 5 Şubat Pazartesi günü itibariyle kayıt almaya başlayacağı merkezde bilgisayardan İngilizceye, diksiyondan F klavyeye, işaret dilinden ney eğitimine, ebrudan mefruşata kadar 35 branşta hizmet verecek. Merkezde eğitimler Mart ayı içinde başlayacak. Meslek edindirme kurs alanlarının yanında spor salonu ve kreşi de bulunan tesis, bölgede önemli bir spor merkezi olmaya da devam edecek.

        (İP-Y)

        01.02.2018 15:59:47 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Konya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Konya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler