Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Afrin şehitleri dualarla anıldı

        (Fotoğraflı)

        İSTANBUL (İHA) - Afrin operasyonunda iki hafta geride bırakılırken, TSK'nın Afrin'de yürüttüğü Zeytin Dalı Harekatı'nın zaferle sonuçlanması ve şehit olan askerlerin ruhu için Küçükçekmece'de, Kur'an-ı Kerim tilaveti ile Mevlid-i Şerif okundu.

        Küçükçekmece Belediyesi'nin cuma namazı sonrası Cennet Yavuz Selim Camii'nde okuttuğu mevlit programına, Küçükçekmece Belediye Başkanı Temel Karadeniz'in yanı sıra ilçe protokolü de katıldı.

        İlçe Müftüsü Mustafa Temel, şehit düşen askerlerin ruhu için dua ederken, harekatın zaferle sonuçlanması için Fetih Suresi de okundu. Mevlide vatandaşlar da büyük ilgi gösterdi.

        "Şehitlerimizin ruhu şad olsun"

        Küçükçekmece Belediye Başkanı Temel Karadeniz, vatandaşlara teşekkür ederek, "Amacımız ordumuza, askerlerimize bir nebzede olsa moral vermek, onlara dua etmek, şehit düşen şehitlerimizin ruhunu şad etmek. Rabbim Afrin'de çarpışan yiğitlerimize güç kuvvet versin. Şehit düşen askerlerimizin ruhu şad olsun. Türkiye Cumhuriyeti evlatları olarak onlara minnettarız" diye konuştu.

        Mevlit sonunda vatandaşlara Küçükçekmece Belediyesi tarafından pilav ve ayran ikram edildi.

        (HB-SO-Y)

        03.02.2018 12:02:57 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İstanbul haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İstanbul Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler