Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        AHİD Yenimahalle Şube ilk toplantısını yaptı

        (Fotoğraflı)

        ANKARA (İHA) - Ankaralılar ve Ankara'ya Hizmet Edenler Derneği (AHİD) Yenimahalle Şubesi ilk yönetim kurulu toplantısını gerçekleştirdi.

        Yenimahalle'de gerçekleştirilen toplantıya AHİD Yenimahalle Yöneticileri, AHİD Genel Başkanı Hilmi Yaman ve AK Parti Ankara Milletvekili Murat Alparslan katıldı. AHİD'in taze şubesi Yenimahalle, Yenimahalle'ye sinerji katacak diyen AHİD Genel Başkanı Hilmi Yaman, "Göreve geldiğimiz ilk günden bu güne AHİD'in adının duyulması, markalaşması için çaba gösterdik. Diğer şubelerimiz gibi Yenimahalle şubemizin de Yenimahalle de aynı çabayı göstereceğine inanıyorum. Çalışmalarınızda başarılar diliyorum" dedi.

        "Temsil gücümüz her ilçede kendini gösterecek"

        Konuşmasında "Ekip" odaklı mesajlar veren Yaman, "Ben değil biz dediğimiz için, ekip olarak heyecanlı başlayıp heyecanlı devam ettiğimiz için güzel işlere imza atıyoruz. 2018 yılında da AHİD bayrağı daha gür dalgalanacak. Temsil gücümüz her ilçede kendini gösterecek. AHİD'liyim diyen herkese buradan teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.

        "Onurlu tavrınız, tarihin şerefli sayfalarında altın harflerle yazılacaktır"

        Ankara'nın önemini vurgulayan konuşmasında AK Parti Ankara Milletvekili Murat Alparslan, "Ankara bir şehir olmakla beraber bir Başkent. Siyasette, sivil toplumda, ticarette hatta her alanda taçlanarak Anadolu'ya örnek olarak bir lider konumunda. Sizler AHİD olarak genel merkez ve şubelerinizle birlikte sivil toplumun önemini anlayan, sivil toplum ruhunun hakkını veren ve Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sisteminde milletle teması sağlama konusunda çok sağlam köprü olduğunu bilen bir dernek olarak Ankara'da; örnek gösterilen, parmakla işaret edilen bir dernek oldunuz. 15 Temmuz süreci sonrasında AHİD'in üzerinden başlayan ve milli bir duruş olarak ortaya çıkan ve pek çok sivil toplum kuruluşlarına örnek olan onurlu tavrınız tarihin şerefli sayfalarında altın harflerle yazılacaktır. Sizleri tebrik ediyorum, toplantınızın hayırlı olmasını diliyorum" şeklinde konuştu.

        (SFP-BC-Y)

        05.02.2018 10:36:04 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Ankara haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Ankara Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler