Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        TEM otoyolu yan yolda feci kaza: 3 yaralı

        Serdal Altıntepe

        İSTANBUL (İHA) - TEM otoyolu Küçükçekmece mevkii Ankara istikameti yan yolda hızla ilerleyen bir araç, karşı şeritten gelen kamyonla kafa kafaya çarpıştı. Kazada 2'si ağır olmak üzere 3 kişi yaralandı.

        İstanbul'da öğle saatlerinde TEM otoyolu Küçükçekmece Tahtakale Mahallesi mevkiinde güney yan yolda seyir halinde olan 34 BF 1273 plakalı araç, yokuş aşağı hızla giderken sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybedip karşı şeride geçmesiyle 34 FH 1643 plakalı kamyonla çarpıştı. Çarpışma sonucu hurdaya dönen aracın içinde sıkışan T.B. ve F.E., olay yerine gelen itfaiye ekipleri tarafından sıkıştıkları yerden kurtarıldı. Ağır yaralanan T.B. ve F.E., ambulansla hastaneye kaldırıldı. Hafif yaralanan kamyon şoförü R.B. ise olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından ayakta tedavi edildi. Kaza nedeniyle yan yolda trafik yoğunluğu yaşandı.

        Kaza anı güvenlik kamerasında

        Yan yolda meydana gelen kaza güvenlik kameralarına da yansıdı. Güvenlik kameralarının kaydettiği görüntülerde yan yolda hızla ilerleyen 34 BF 1273 plakalı araç, bir anda yoldan çıkarak karşı şeritten gelen kamyonla çarpışıyor.

        (SA-HB-CC-Y)

        09.02.2018 15:17:58 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İstanbul haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İstanbul Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler