Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Diyarbakır'da 'bursluluk sınavı' izdihamı

        - Özel bir okulun bursluluk sınavına 3 bin kişi katıldı

        (Fotoğraflı)

        DİYARBAKIR (İHA) - Diyarbakır Bilfen-Bilnet Okulları'nın bursluluk sınavı öncesi izdiham oluştu. Sınava, 3 bin kişi katılırken, çok sayıda öğrenci başvurular sona erdiği için sınava giremeyerek, geri döndü.

        Diyarbakır Bilfen-Bilnet Okulları'nın bursluluk sınavı yapıldı. Sınav için öğrenciler ve velileri okul kampüsüne akın etti. 3 bin öğrencinin katıldığı sınav nedeniyle kampüste izdiham oluşurken, çok sayıda öğrenci de başvurular sona erdiği için sınava giremeden geri döndü. Diyarbakır Bilfen-Bilnet Okulları Yönetim Kurulu Başkanı Ekrem Karakoç, gösterilen yoğun ilgiden memnun kaldıklarını belirterek, kontenjan dolduğu için çok sayıda başvuruyu geri çevirmek zorunda kaldıklarını söyledi. Sınava ilgi gösteren velilere ve öğrencilere teşekkür eden Karakoç, "Bu ilgi ve katılım okulumuzun eğitim kalitesi ve hizmet anlayışının tezahürüdür. Halkımız teveccühünü ve güvenini ortaya koymuştur. Sorumluluğumuzu da artıran bir tablodur. Buna layık olmaya ve eğitim kalitemizi artırmaya gayret edeceğiz" dedi.

        (İHA-MP-Y)

        10.02.2018 16:31:05 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Diyarbakır haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Diyarbakır Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler