Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Eskihisar Macera ve Aksiyon Parkı'na Yıldızlı Proje ödülü

        (Fotoğraflı)

        Cihan Atik

        KOCAELİ (İHA) - Gebze Belediye'si tarafından yapımı tamamlanan Eskihisar Macera ve Aksiyon Parkı, Shining Star Yıldızlı Proje ödülüne layık görüldü.

        Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker'in en prestijli projelerinin başında gelen Eskihisar Macera ve Aksiyon Parkı, Shining Star Yıldızlı Proje ödülüne layık görüldü. Eğlence, Etkinlik ve Rekreasyon dalında düzenlenen yarışmada ödül alan Eskihisar Macera ve Aksiyon Parkı, yaklaşık 103 bin metrekare alan üzerinde çeşitli aksiyon aktivitelerini bir arada yapma imkanı sunuyor. Macera ve Aksiyon Parkı'nda ayrıca yaklaşık 40 kilometre hıza çıkabilen dağ kızağı Gebzelilere heyecan ve adrenalin dolu zamanlar yaşatacak. Adrenalin severler için tasarlanan tırmanma kulesi ise parkın en özel bölümlerinden biri olarak öne çıkıyor.

        (MK-GY-Y)

        13.02.2018 14:26:04 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kocaeli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kocaeli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler