Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kocaeli'de uyuşturucu ticareti yapan şahıs tutuklandı

        Oğuzhan Eke

        KOCAELİ (İHA) - Kocaeli'nin İzmit ve Başiskele ilçelerinde uyuşturucu tacirlerine yönelik yapılan operasyonlarda gözaltına alınan 6 kişiden 1'i tutuklandı.

        Edinilen bilgilere göre Kocaeli'nin İzmit ve Başiskele ilçelerinde Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü, Sokak Suçları ile Mücadele Büro Amirliği ekiplerince yapılan çalışmalarda 6 kişi yakalanarak gözaltına alındı. Yakalanan şahısların üzerlerinde yapılan aramalarda 4,05 gram esrar, 1,85 gram metamfetamin maddesi ve 6 adet ecstasy hap ele geçilirdi. Gözaltına alınan 6 şahıstan 1'si çıkarıldığı Adli Makamlarca uyuşturucu madde ticareti yapmak suçundan tutuklandı. Geri kalan 5 şahıstan biri adli kontrol şartlı olmak üzere Adli Makamlarca serbest bırakıldı.

        (OE-GY-Y)

        13.02.2018 16:25:06 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kocaeli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kocaeli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler