Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Sincan konakları seminerlerle dolup taşıyor

        ANKARA (İHA) - Sincan Belediyesi, vatandaşın kişisel gelişimine katkı sağlamak için seminerler düzenlemeye devam ediyor.

        Sincan Belediyesi, düzenlediği toplumsal değer seminerlerden çocuk eğitimi seminerlerine, ailede iletişim seminerlerinden sağlık seminerlerine kadar pek çok konuda vatandaşı bilgilendiriyor. Sincan Hanımlar Konakları da bu seminerlere ev sahipliği yapıyor. Sincan Belediyesi, her hafta "Mutlu Aile Sağlıklı Gelecek" isimli seminer düzenliyor. Aile Danışmanı Sümeyye Bolu tarafından verilen seminer büyük ilgi görürken, hanımlara sağlıklı bir gelecek için ailenin öneminden bahsediliyor.

        Ailelerin en büyük sorunlarından birinin zaman ayırmamak olduğunu belirten Bolu, "Ailede bireyler birbirlerine zaman ayırmalı, ev ve iş arasında bir fark olmalı. Evdeyken çocuk ve eşe bol vakit ayırıp eğlenceli aktiviteler yapılmalı. İş, eve asla taşınmamalı. Günlük ya da haftalık programlar yaparak eşinize ve çocuğunuza önem verdiğinizi ve zaman ayırdığınızı göstermelisiniz" dedi.

        (BC-Y)

        15.02.2018 12:01:35 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Ankara haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Ankara Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler