Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Başarılı Şoförler Plaketle Ödüllendirildi

        (Fotoğraflı)

        Fatih Gülnahar

        ERZİNCAN (İHA) - Erzincan Belediye Başkanı Cemalettin Başsoy, Erzincan Kent içi Ulaşım Motorlu taşıyıcılar Kooperatifinde şoför olarak görev yapan, Ozan Koçak Yunus Doğan ve Serkan Kıranlıoğlu'na özverili çalışmalarından dolayı plaket takdim etti.

        Başkanlık makamında gerçekleştirilen plaket törenine, Erzincan Belediyesi Zabıta Müdürü Erhan Albayrak, Başsoy, Erzincan Kent içi Ulaşım Motorlu taşıyıcılar Kooperatifi Başkanı Mehmet Albayrak Erzincan Belediyesi Ulaşım Sorumlusu Mehmet Polat ve ödüle layık görülen şoförler Ozan Koçak, Yunus Doğan ile Serkan Kıranlıoğlu katıldı.

        Başarılı şoförlere teşekkür plaketi veren Erzincan Belediye Başkanı Cemalettin Başsoy "Otobüs şoförlerinin belediyenin halka en yakın temsilcileridir. Toplu ulaşımda çalışan tüm şoförlerin örnek davranışlar sergilemesi gerekiyor. Arkadaşlarıma özverili çalışmalarından dolayı çok teşekkür ederim. Ayrıca bu uygulamayla hizmet kalitesinin daha da iyi noktaya taşınacağına inanıyorum." dedi.

        (FG-AT-Y)

        16.02.2018 09:22:44 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Erzincan haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Erzincan Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler