Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Tatvan'da ilçe müftüleri toplantısı

        (Fotoğraflı)

        Hakan Okay

        BİTLİS (İHA) - Bitlis Müftülüğü tarafından Tatvan ilçesinin ev sahipliğinde ilçe müftüleri aylık toplantısı gerçekleştirildi.

        Tatvan Müftülüğü toplantı salonunda Bitlis İl Müftüsü Mehmet Faysal Geylani başkanlığında Bitlis İl Müftülüğü ile ilçe müftülükleri arasındaki koordineyi güçlendirmek, iş ve işlemlerde birlikteliği sağlamak, hizmette kaliteyi ve verimliliği artırmak, müftülükler arası diyalogu güçlü tutmak ve yapılan hizmetleri yerinde görmek amacıyla toplantı gerçekleştirildi. Gerçekleştirilen toplantıda gündeme alınan 2018 Yılı Uygulamalı Eylem Planı, Aile ve Dini Rehberlik Bürosu faaliyetleri, 2018 yılı hac ve umre organizasyonu, din hizmetleri ve eğitim hizmetleri, cami ve Kur'an kursu hizmetleri konuları görüşüldü.

        Sorun ve sıkıntıların da masaya yatırılarak görüşüldüğü toplantıda, karşılıklı fikir alışverişinde bulunulması ve yemek programıyla sona erdi.

        (HO-MSA-Y)

        16.02.2018 09:38:14 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bitlis haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bitlis Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler