Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Yenimahalle'den miniklere çevre bilinci

        ANKARA (İHA) - Yenimahalleli bin 200 minik öğrenci, Yenimahalle Belediyesi ve Tüketici ve Çevre Eğitim Vakfı (TÜKÇEV) işbirliği ile devam eden Çevre Eğitimi Projesi kapsamında "Çevremiz Tehlikede" adlı çocuk oyununda buluştu.

        TÜKÇEV-AYDEDE Tiyatrosu oyuncuları tarafından Yenimahalle Belediyesi Dört Mevsim Tiyatro Salonu'nda sahneye konulan oyunda çocuklara çevreyi korumanın önemi anlatıldı. Tiyatroda çocuklar, Ayça adlı çevreci karakterin çevreyi kirleten, hayvanlara zarar veren İrisi ve Yarısı adlı karakterlerle verdiği mücadeleyi izledi. Üçlü arasında geçen komik olaylar karşısında eğlenceli dakikalar yaşayan minikler, hem bilgilendi hem de kahkahaya boğuldu.

        Oyun sonunda çocuklara Yenimahalle Belediyesi tarafından hikaye kitabı dağıtıldı. TÜKÇEV ise içerisinde dergi, broşür ve tohum kartı olan çantaları miniklere hediye etti. Tohumları hemen dikeceklerini söyleyen minikler, çok mutlu olduklarını ifade ettiler.

        (BC-Y)

        16.02.2018 12:05:02 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Ankara haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Ankara Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler