Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Çocuk Sağlığı için okul kantinleri denetleniyor

        (Fotoğraflı)

        Fatma Talay

        BALIKESİR (İHA) - Balıkesir'in Burhaniye İlçesinde, Belediye Zabıta Müdürlüğü, okullarda hizmet veren kantinlerin denetimlerine hız kesmeden devam ediyor. Çocuk sağlığı konusunda titizlikle davranan Burhaniye Belediyesi, ilçede bulunan ilkokul, ortaokul ve lise kantinlerindeki kontrollerini sürdürüyor.

        Şehir merkezi ve kırsal mahallelerde yer alan tüm okullarda gerçekleşen denetimlerde; gıda maddelerinin son tüketim tarihi, hijyen ve çalışma ruhsatları kontrolleri yapılıyor. Burhaniye Belediye Başkanı Necdet Uysal çocuk sağlığının önemine dikkat çekerek, "Çocuklar bizim çocuklarımız. Burhaniye Belediyesi olarak, okul kantinlerinde öğrencilerimizin sağlığını tehdit edecek unsurların olup olmadığıyla ilgili denetimleri sıklıkla yapıyoruz. Belediye zabıta ekiplerimiz ayrıca, işletme sahiplerine okul kantinlerinin mevzuata uygun çalıştırılması için gerekli uyarılarda bulunuyor ve uyulması gereken kurallar hakkında bilgi veriyor. Kontrollerimiz yıl boyunca sürecek. Biz her an her yerde denetimdeyiz" diye konuştu.

        (FT-EME)

        16.02.2018 13:15:26 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Balıkesir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Balıkesir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler