Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Etkinlikler hem genç hem de çocuklar için

        (Fotoğraflı)

        Tuncay Türkgülü

        DÜZCE (İHA) - Düzce Belediyesi Kültür Merkezi'nde Şubat ayı bitmeden her yaştan vatandaşa hitap eden etkinlikler düzenlenecek. İki ünlü oyuna ev sahipliği yapacak Kültür Merkezi'ndeki etkinliklere katılmak isteyenler ücretsiz rezervasyon yaptırabilecek.

        Düzce Belediyesi sosyal ve sanatsal etkinlikler düzenlemeye devam ediyor. Düzce Belediyesi Kültür Merkezi aylık programı kapsamında 23 Şubat Cuma günü hem çocuklar hem de yetişkinler için iki ayrı tiyatro oyunu organize etti. 23 Şubat Cuma günü saat 13:30'da Asım Dede İle Zamanda Yolculuk adlı tiyatro oyunu izleyicilerle buluşacak. Betül Odabaşı Törk'ün yazıp Zuhal Öztürk'ün yönetmenliğinde sergilenecek tiyatronun konusu şöyle; Şeyma, Ziya ve Eren son zamanlarda en büyük arzuları zaman makinesiyle yolculuk etmek olan üç kafadardır. O güne dek üzerinde çalıştıkları her fikir ve kendilerince yaptıkları her girişim başarısızlıkla sonuçlanmıştır. Ayrıca Ziya, kendi soy ağacı üzerinde çalışmaktadır ve anne tarafından büyük büyük büyük dedesi hakkında bir türlü bilgi edinemez. Bu açığı kapatmak amacıyla üç arkadaş bir gün Ziya'nın öncülüğünde zaman makinesi ile yeni bir deneme yapar. Fakat zamandaki sapma nedeniyle makine onları bambaşka bir tarihe ve yere götürür. Çocuklar kendilerini 14. Yüzyılın Endülüs'ünde bulur. Üç arkadaş geçmişe yolculuğu başarır ancak makineyi test eden Ziya bu yolculukta geride kalır. Şeyma ve Eren'in yanına katılamaz. Çocuklara yönelik ilgi çekici tiyatro tamamen ücretsiz olarak sergilenecek.

        Yine 23 Şubat Cuma günü saat 19:30'da Bir Mehmet Akif Hikayesi Sürgün adlı tiyatro oyunu Düzceliler için perdelerini açacak. Tiyatral Sanatlar Akademiz Vakfı yapımı olan Sürgün'ün yazarı Baturalp Dinçer yönetmeni ise Zuhal Öztürk. Oyunun konusu ise; milli mücadele yıllarında ortaya çıkan çeşitli akımlarla Batılılaşma anlayışının Türkiye'nin geleceği ve milli mücadeleye etkisi oldu. Her iki tiyatro oyununu izlemek isteyen vatandaşlar 0530 546 10 98 numaralı telefondan rezervasyon yaptırabilir.

        (TT-AY)

        16.02.2018 13:20:54 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Düzce haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Düzce Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler